ניגודים

מרכז פרס לשלום ביפו. אדריכל: מסימיליאנו פוקסס צילום: יוסי מטלון

מוזיאון העיצוב בחולון. אדריכל: רון ארד צילום: יוסי מטלון

אין להשתמש בכל צורה שהיא בצילומים או בטקסט ללא אישור. כל הזכויות שמורות לאדר' יוסי מטלון .

פרסם תגובה או השאר עקבות: Trackback URL.

תגובות

  • מיכל  ביום מרץ 22, 2009 בשעה 2:05 pm

    עם כח הכבוד לפוקסס (ויש!), (היעדר) המעבר שהוא השאיר להולכי הרגל על המדרכה די מקומם.

    מרכז לשלום, כן?

  • משתמש אנונימי (לא מזוהה)  ביום מרץ 22, 2009 בשעה 2:10 pm

    תודה,

    הכי הרבה ניגודים אני מוצא בשם של התמונה הראשונה:
    מרכז פרס לשלום ביפו

    כל צרוף של מילים יוצר ניגוד בלתי אפשרי…

    מרכז פרס? בקצה ליד הים…
    מרכז לשלום, ומה יהיה לא במרכז?
    פרס לשלום…. חה חה חה… איך פרס מתחבר לשלום לא ברור לי…
    פרס ביפו… חי חי חי ….
    שלום ביפו…
    מרכז ביפו….

  • יוסי  ביום מרץ 22, 2009 בשעה 2:17 pm

    מיכל – לא רק מה שכתבת, למעשה המבנה מפנה את גבו כלפי היבשה (שכונת עג'מי) .

    הכניסה היא מכיוון הים, צריך לרדת ולהכנס מהחזית שפונה לים.

    שלא נדבר על הגיאומטריה החדה שליד הים.
    ומרכז פרס – גובל בבית קברות.

  • גולדשטיין  ביום מרץ 22, 2009 בשעה 3:24 pm

    אני מעריך ששבוא יומו, מפעל הפיס יקרא על שמו וכל מבנה ציבור שנבנה בכספי שוד הציבור לצרכי הקזינו הממשלתי ישא את שם הפרס בשלט מואר ונחמד.

    אדם שלא תרם מאז ומעולם יום עבודה אחד למשק, מגיע לו שמפעל הפיס ישא את שמו.

  • עירית  ביום פברואר 3, 2010 בשעה 7:28 pm

    ברור שהמבנה לא תוכנן לאתר בו נבנה, פשוט ממוקם שם, לאחר שהפרוייקט נעשה לאתר אחר
    ופשוט לא יצא לפועל.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: